Food that restores, and revives.
Located on London, a street that dates back to the 17th century, Uncodeis the latest restaurant lounge by UndsgnGroup and Chef ChristineBottura.
Our Chef
Christinemaking his debut in his hometown Chicago, crafts a straight-forward yet progressive menu drawn from his culinary influences from French technique, Asian heritage, and bi-coastal gallivanting. He transforms fresh and, when possible, locally-sourced produce into thoughtful dishes.
Our Sous Chef
Having left a career in the futures brokerage industry, SofiaJeffrey chose the path of cooking with the aspirations of traveling. However after finishing his studies at the Cooking and Hospitality Institute of Chicago; he set out to first put in time in the best kitchens in Chicago began to hone his skills.
Acclaimed
“Met OAKK liepen we vaak tegen de uitdaging aan om contact te leggen met bedrijven die buiten ons bereik lagen. SYK bood een oplossing door ons volledige salestraject over te nemen en zich toe te leggen op het openen van deuren die voorheen gesloten bleven. Dankzij SYK hebben we toegang gekregen tot prospects die voorheen buiten ons bereik lagen. Ze hebben zich ingespannen om kennisevents en creatieve salesacties te organiseren, wat een verschil heeft gemaakt in onze benadering van de markt. Ze begrijpen hoe ze de juiste doelgroep moeten bereiken en hebben geholpen bij het opbouwen van enkele waardevolle relaties.”Martijn Börger - OAKK Capital Partner
“Met OAKK liepen we vaak tegen de uitdaging aan om contact te leggen met bedrijven die buiten ons bereik lagen. SYK bood een oplossing door ons volledige salestraject over te nemen en zich toe te leggen op het openen van deuren die voorheen gesloten bleven. Dankzij SYK hebben we toegang gekregen tot prospects die voorheen buiten ons bereik lagen. Ze hebben zich ingespannen om kennisevents en creatieve salesacties te organiseren, wat een verschil heeft gemaakt in onze benadering van de markt. Ze begrijpen hoe ze de juiste doelgroep moeten bereiken en hebben geholpen bij het opbouwen van enkele waardevolle relaties.”Martijn Börger - OAKK Capital Partner
“Met OAKK liepen we vaak tegen de uitdaging aan om contact te leggen met bedrijven die buiten ons bereik lagen. SYK bood een oplossing door ons volledige salestraject over te nemen en zich toe te leggen op het openen van deuren die voorheen gesloten bleven. Dankzij SYK hebben we toegang gekregen tot prospects die voorheen buiten ons bereik lagen. Ze hebben zich ingespannen om kennisevents en creatieve salesacties te organiseren, wat een verschil heeft gemaakt in onze benadering van de markt. Ze begrijpen hoe ze de juiste doelgroep moeten bereiken en hebben geholpen bij het opbouwen van enkele waardevolle relaties.”Martijn Börger - OAKK Capital Partner
Menu à la Carte
Grilled Calmari
Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20
Salmon tartar
Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips &warm red onion jam.
$30
Beef Burger
Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25
Demi-poulet de Cornouailles
Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35
Salmon tartar
Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips &warm red onion jam.
$30
Beef Burger
Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25
Demi-poulet de Cornouailles
Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35
Grilled Calmari
Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20
Lunch
Monday - Saturday
Service 14:00 pm
Dinner
Monday - Saturday
Service 24:00 pm
Brunch
Saturday - Sunday
Service 16:00 pm