26

Kennissessies

758

Deelnemers

894

Kwalitatieve afspraken

8,9

Gemiddelde beoordeling

New business doorkennisevents

Wil je graag een duurzame relatie opbouwen met potentiële klanten en tegelijkertijd effectieve leadgeneratie realiseren? Dan ben je bij SYK aan het juiste adres! Onze kennisevents bieden een uitgekiende aanpak om jouw doelgroep op een persoonlijke en inhoudelijke manier te benaderen, je te positioneren als kennispartner en vervolgens hen aan tafel te krijgen om een waardevolle relatie op te bouwen. Met onze bewezen aanpak nemen we het hele traject van begin tot eind uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent.

Stappenplan

01 Inhoudelijke briefing

We beginnen met een gedetailleerde inhoudelijke briefing, waarbij we jouw doelstellingen en doelgroep in kaart brengen. Op basis daarvan schrijven we een op maat gemaakt concept, inclusief een profiel van jouw perfecte klant. Dit vormt de basis voor de verdere aanpak.

02 Prospectlijst

Vervolgens stellen we een volledige prospectlijst op van 250 tot 500 prospects, gebaseerd op het profiel van jouw ideale klant. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide database en netwerk om potentiële leads te identificeren en te benaderen

03 Voortraject

Het voortraject is van groot belang om de doelgroep persoonlijk en op maat te benaderen. We gebruiken meerdere contactmomenten om de interesse en betrokkenheid te vergroten en hen te motiveren om zich te registreren voor het event. Zelfs als de genodigden niet aanwezig kunnen zijn, streven we nog steeds naar het maken van een afspraak.

04 Kennisevent

Het hoogtepunt van ons stappenplan! Hierbij zorgen we voor een professionele en goed georganiseerde setting waarin jouw doelgroep kan genieten van waardevolle inhoudelijke presentaties en interactie met andere deelnemers. Altijd in combinatie en met een heerlijk ontbijt of lunch.

05 Feedback

Na afloop van het event vragen we de deelnemers om feedback door middel van een Experience Value Score. Dit stelt ons in staat om inzicht te krijgen in wat de doelgroep waardeert en waar ze behoefte aan hebben. Deze feedback is waardevol om de volgende stappen in het salesproces verder te optimaliseren.

06 Afspraak

SYK brengt jou bij alle aanwezigen aan tafel! We zorgen voor de perfecte voorzet door middel van opvolging na het event en het inplannen van afspraken met alle aanwezigen. Dankzij de voorgaande stappen in ons stappenplan, zoals het persoonlijke voortraject en het waardevolle kennisevent, zijn de afspraken van hoge kwaliteit.

94%

Conversieratio op afspraken na het event

CONTACT

Ready to share?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken