een goede relatie is essentieel

SYK is in januari 2022 opgericht door Joost en Sjoerd vanuit een diepgewortelde overtuiging dat sales aan het veranderen was, maar niet de goede kant op. De focus op snelle verkoop was steeds meer de norm geworden, terwijl de persoonlijke touch en het opbouwen van vertrouwen door automatisering steeds verder uit beeld raakten. Wij zijn van mening dat sales mensenwerk is, waarbij het opbouwen van een goede relatie met je klant of prospect essentieel is. We geloven dat succesvolle sales draait om de vraag: wat heb je als organisatie te bieden waar je jouw klant of prospect echt mee kan helpen?

Onze visie

Met onze achtergrond in sales in diverse branches, waaronder de uitzend- en detacheringswereld en de trading sector, besloten wij andere organisaties te helpen met hun salesprocessen. We zagen dat sales vaak een ondergeschoven kindje is dat bij veel bedrijven onderaan de stapel ligt. Dit terwijl het juist een belangrijk aspect is om te groeien als organisatie.

Onze doelen zijn dan ook helder: wij willen een volledige commerciële partner zijn voor alle bedrijven in de B2B dienstverlening. Van het opbouwen van salesstructuren, het uitbouwen van klantbestanden tot het geven van salestrainingen. We willen meedenken met onze klanten en hen helpen om commerciële groei te realiseren.

Kennismaken

Meet the team

Download

Ready to share?

Download onze whitepaper gratis en vrijblijvend. In deze whitepaper vind je meer informatie over ons, onze werkwijze en klantcases. Je ontvangt de whitepaper gratis & vrijblijvend in je mailbox.

Download whitepaper

CONTACT

Kennismaken?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken