Relatiebeheervia SYK

De mogelijkheden voor een goed relatiebeheer binnen ondernemingen zijn eindeloos. Ieder bedrijf geeft een andere invulling aan het onderhouden van een klantrelaties. Veelal is het de accountmanager die belt, mailt of een bezoekje brengt aan de huidige- of oud-klant. Activiteiten die passen onder de noemer van relatiemanagement en persoonlijke aandacht als gemeenschappelijke deler hebben.

SYK gelooft erin dat de traditionele manieren van relatiebeheer steeds minder effectief zijn. De wereld gaat ontzettend snel. Het is belangrijker, dan ooit om écht de verbinding met jouw doelgroep te zoeken en samen stil te staan. Niet een call, mail of bedrijfsbezoek, maar duurzame relaties opbouwen, kennis delen en daadwerkelijk verbinden. Dat is de filosofie van SYK.

Bij SYK willen we niet alleen het bedrijf, maar ook de mensen achter het bedrijf zien groeien. Dit doen we via onze kennissessies en -events. Een interactieve setting, waarin wij jouw (oud-) klanten meenemen in de trends en marktontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Activiteiten die passen bij de tijd waarin we leven. Wist je dat 92% van alle generaties aangeeft dat onderwijs belangrijk is, of deze manier van onderwijs nu plaatsvindt op een school of op de vloer van een evenement? Wij geloven erin dat professioneel relatiebeheer eerst het aanbieden van een ‘incentive’ betekent, om er op een later moment de vruchten van te kunnen plukken. De kennissessies en -events van SYK spelen hier volledig op in.

Wij geven op een eigentijdse manier invulling aan relatiebeheer. En met succes! Al zeggen we zelf. Gelukkig denken onze opdrachtgevers precies hetzelfde over

sales, relatiebeheer, syk
Copendium x Syk

KLANT AAN HET WOORD

"Een inspirerende dag voor onze werknemers en partners. SYK maakte onze lancering compleet"

— Veerle Smit, Compendium Geneeskunde

Klantrelatie onderhouden

Zet je relatiebeheer als onderneming op een juiste manier in, dan wordt een klant méér dan een klant. Ze worden ambassadeur van jouw onderneming. Wanneer een bestaande klant tevreden over je is en dit via mond-tot-mondreclame aan een ander bedrijf laat weten, kan dit weer leiden tot een nieuwe klant. Het mooie hieraan? Je hoeft zelf weinig tot niets aan acquisitie te doen! Een goed relatiebeheer leidt tot loyale klanten, een langere klantrelatie en een hogere klanttevredenheid. SYK helpt jou graag bij het op een juiste manier vormgeven van jouw relatiebeheer.

Sales door te verbinden

Download

Ready to share?

Download onze whitepaper gratis en vrijblijvend. In deze whitepaper vind je meer informatie over ons, onze werkwijze en klantcases. Je ontvangt de whitepaper gratis & vrijblijvend in je mailbox.

Download whitepaper

CONTACT

Ready to share?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken