WaaromSYK

Een onderneming kan niet zonder haar klanten. Toch halen ondernemers vaak weinig energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten. Veel liever zijn zij bezig met hun product of dienst. De oplossing? Sales uitbesteden, zodat de focus volledig ligt bij de core business. SYK biedt hierin uitkomst.

SYK is gespecialiseerd in het genereren van ‘new business’. Geen koude acquisitie, een salesafdeling of bikkelharde verkopers, maar een persoonlijke benadering, samenwerking, een luisterend oor en oprechte ambitie om groei te bewerkstelligen voor jouw onderneming. New business genereren doen wij op een originele, eigentijdse manier. De traditionele manier van new business creëren is namelijk steeds minder effectief. Vertrouwen en binding zijn twee prachtige woorden die verder gaan dan een mooi verkoopgesprek. SYK helpt bedrijven bij het laten groeien van hun business én persoonlijke ontwikkeling, met als hoogtepunt van de journey ‘het kennisevent’.

Sales door te verbinden
Syk events

New business genereren door middel van kennisevents

Wegblijven van de traditionele salesactiviteiten en -technieken, dat is wat SYK doet. Wij geloven erin dat je eerst iets moet brengen, voordat het resultaat oplevert. Onderzoek bevestigt deze gedachte. De voornaamste reden waarom mensen evenementen bezoeken? Kennisoverdracht! Vanuit deze filosofie organiseren wij sales events.

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om de verbinding te zoeken met jouw doelgroep. Door de juiste kennis te delen tijdens een kennisevent bouw je namelijk een duurzame relatie op met een potentiële klant. SYK creëert een interactieve setting, waarin wij jouw relaties meenemen in de laatste trends en marktontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Met ons op maat gemaakte stappenplan zorgen wij dat jouw doelstellingen worden bereikt en potentiële klanten de weg naar jouw organisatie weten te vinden!

Toegevoegde waardevan kennisevents

  • Bereik je doelgroep op een unieke manier
  • Bouw duurzame relaties op
  • Deel de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
  • Vorm een informele setting voor gelijkgestemden
  • Onderscheid je van de concurrentie

KLANT AAN HET WOORD

"Door de kennisevents van SYK hebben we ons klantenbestand aanzienlijk weten te vergroten"

— Paul Rombouts, Mede-oprichter YourFellow

Yourfellow x Syk

Resultaat én  effectief

Wij organiseren geen kennisevents omdat we zo graag anders willen zijn. Wij organiseren kennisevents omdat ze resultaat bieden en effectief zijn. Wist je dat 76% van de bezoekers van een fysiek event of online webinar open staat voor een vervolggesprek? Mooie cijfers hoor ik je denken? Daarom laten we liever klanten aan het woord die hun sales uitbesteden via SYK. Paul Rombouts, eigenaar van online marketing bureau YourFellow: “Door de kennisevents van SYK hebben we ons klantenbestand aanzienlijk weten te vergroten en hebben we een duurzame samenwerking met onze relaties”.

Download

Ready to share?

Download onze whitepaper gratis en vrijblijvend. In deze whitepaper vind je meer informatie over ons, onze werkwijze en klantcases. Je ontvangt de whitepaper gratis & vrijblijvend in je mailbox.

Download whitepaper

CONTACT

Ready to share?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken